JAKÝ BYL PRO NÁS ROK 2021?

Ani se člověk nenadá a už se blíží konec roku. A jaký byl náš rok 2021?

Začátek roku byl velmi ovlivněn probíhající epidemií Covid-19. Přísná opatření nám do jisté míry znemožnila kontakt s našimi zákazníky. Ať už v podobě zrušení veletrhů, kterých jsme se každoročně účastnili nebo omezení cest našich obchodních manažerů. Po uvolnění opatření se život postupně vracel do normálu, avšak pro nás to bylo již po konci topné sezóny. A tak pomalu začala příprava na novou topnou sezónu. Ještě mezi tím jsme se však snažili finančně vypomoci tam, kde to bylo potřeba.

Na co jsme opravdu pyšní? I v nepříznivém období dokážeme pomáhat.

Tak jako každý rok, tak i letos jsme podpořili skvělý dobročinný projekt “Na kole dětem”, který pomáhá onkologicky nemocným dětem. Letos jsme kromě finančního příspěvku přispěli i svou účastí, a to konkrétně na 123 km dlouhém úseku z Ivančic do Jindřichova Hradce.

Tento projekt se nám líbí natolik, že budeme jeho součástí i v příštím roce.

Jak jistě víte, tak koncem června, konkrétně 24. 6. prošla několika obcemi na Hodonínsku a Břeclavsku extrémní bouře s krupobitím a tornádem. Situace nám nebyla lhostejná a proto jsme se rozhodli pomoci jedné rodině z hodonínského Pánova.

Co nás naopak trápí?

Nejvíce nás mrzí nedostupnost některých našich produktů. Tento nedostatek je způsoben celosvětovými problémy, které sice nedokážeme vyřešit, ale i tak nás velmi trápí, že nedokážeme vyhovět všem naším zákazníkům a partnerům.

Tak to byl ve zkratce náš rok a nyní bychom vám rádi popřáli krásné a poklidné prožití vánočních svátků a všechno nejlepší do nového roku 2022.