Vážení zákazníci,

rádi bychom vás informovali, že jsme do naší nabídky přidali novou kategorii produktů, a to kategorii TC SMART Home. Jedná se o Smart Home produkty pod naší privátní značkou THERMOCONTROL. 

Co je SMART HOME?

Smart Home je inteligentní systém automatizace budov založený na spárovaných a propojených zařízeních, které řídí váš domov: vytápění, chlazení, osvětlení, rolety, brány a také hlídá vaši bezpečnost.

Inteligentní domov je také možné ovládat přes internet. Díky bezplatné aplikaci – dostupné pro Android a IOS (ke stažení na Google Play nebo v App Store) – máte neustále kontrolu nad tím, co se ve vaší domácnosti děje, a můžete kdykoli změnit svá nastavení. Aplikace je velmi jednoduchá. Díky ní můžete neustále dohlížet na topný systém vašeho domova.

Základním prvkem systému TC SMART Home je univerzální brána TC GAT700 a aplikace ENGO SMART.

Univerzální brána shromažďuje data ze všech senzorů, termostatů a dalších součástí systému inteligentní domácnosti, které jsou k ní připojeny. Univerzální brána TC GAT700 se připojuje k internetu (routeru) prostřednictvím sítě WiFi 2,4 GHz. Brána je kompatibilní s aplikací ENGO Smart, kde je možné navázat spojení mezi zařízeními ZigBee a zařízením Wi-Fi (kompatibilními s aplikací) a vytvářet vzájemné scénáře.

Termostaty

Prvky Smart Home

Řízení podlahového vytápění prostřednictvím TC SMART Home

(drátové a bezdrátové připojení)

Závěrem chceme zdůraznit, že systémy TC SMART Home a SALUS SMART Home nejsou mezi sebou kompatibilní a nelze je kombinovat.